Haber

10 Kasım Cuma Akşamı Kaçırdığınız Haberler

Dün gece neyi kaçırdınız ya da tüm detaylarıyla tekrar okuyup ‘ne oldu?’ diye merak ettiniz. Haberleri sizler için derledik.

İşte 10 Kasım Cuma akşamının kaçırmamanız gereken ve mutlaka okumanız gereken içerikleri…

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümünde Murat Bardakçı, kız kardeşi Makbule Hanım’ın daha önce duyulmamış ve yayınlanmamış Atatürk’le ilgili şok edici anılarından bir bölümü paylaştı.

Emrullah Erdinç, geçtiğimiz günlerde kara para aklama ve vergi kaçakçılığı iddialarıyla tutuklanan Dilan ve Engin Polat’ı bu sürece getiren olayın, komşularıyla yaşadıkları büyük kavga olduğunu söyledi. Kanal D’nin özel haberinde Polat çiftinin komşularıyla kavga ettiği ve kendilerine hakim olamadığı anlar paylaşıldı.

10 Kasım için hazırlanan sokak röportajında ​​mikrofon verilen iki gencin Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili söylediği cümleler sosyal medyada tepki çekti.

Gruplar, doktorların e-imza cihazlarını çaldığı ve geçersiz reçetelerle ilaç sağladığı şüphesi üzerine harekete geçti. İzmir merkezli 6 ilde düzenlenen operasyonda şüpheliler tutuklandı.

Tesla, SpaceX ve sosyal medya platformu X’in (Twitter) sahibi Elon Musk, ABD ve İsrail’i uyardı. Musk, Gazze saldırılarıyla ilgili şunları söyledi: “Soykırım yaparak bir yere varamazsınız.”

Vatan Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 10 Kasım’daki vaazlarda Atatürk’ün yer almamasına tepki gösterdi.

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde 56 katlı Sapphire AVM’nin 54’üncü katından düşen adamın cansız bedeni 2 gün sonra bulundu.

Kurukahveci Mehmet Efendi hakkında sosyal medyada iddia ortaya atıldı. İsrail askerlerine kahve gönderdiği ve boykot çağrısı yaptığı iddia edilen Kurukahveci Mehmet Efendi’den açıklama geldi.

Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı emekli ikramiyesinin yanı sıra bir defaya mahsus 5 bin TL emekli ikramiyesi verilecek. İşsiz emeklilere yarın (11 Kasım) itibarıyla tek seferlik 5 bin lira ikramiye ödemesine başlanacağı açıklandı. CHP, bu açıklamanın ardından çalışmayan emeklilere 5 bin lira ödenmesine ilişkin düzenlemenin iptali için Anayasa Mahkemesi’ne (AYM) başvurdu.

Kocaeli’de kan donduran bir cinayet yaşandı. Halı yıkama fabrikasının sahibi Nurhan Ör’ün, çocukluk arkadaşı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Cinayet zanlısının cenazenin imhası için anlaşma yaptığı 5 kişinin polis sorgusu devam ederken, Ör’ün cansız bedenine ulaşılamadı.

KYK bir kez daha skandalla karşı karşıya kaldı. İddiaya göre, Kocaeli Fatma Seher Hanım KYK Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan Kocaeli Üniversitesi öğrencisi MB, “bulaşıcı hastalık taşıdığı şüphesiyle” yurttan çıkarıldı.

Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen Hatay’da çöken Emlak Bankası Konutları’nda 370 kişi hayatını kaybetti. Depremden bu yana kaçak olan konutların müteahhidi Mehmet Özat, Ankara’da bir alışveriş merkezinde depremde hayatını kaybedenlerin yakınları tarafından yakalandı.

Adana İncirlik Hava Üssü’nde sirenler duyuldu. Siren sesini duyan vatandaşlar paniğe kapıldı.

Gayrettepe’deki Hacı Nimet Özden Camii’nde cuma namazına giden Ahmed Bostancı, hutbesinde Atatürk için dua eden imama hakaret ettiği ve Atatürk’ün bulunmadığı halde namazdan sonra ruhuna Kur’an okunacağını söylediği videoyu çekti. hutbede gözaltına alındı.

Hollywood yıldızı Dwayne “The Rock” Johnson’a ‘ABD Başkanlık Adaylığı’ soruldu. Johnson bu soruya “Birkaç partiden adaylık teklifi aldım” diyerek yanıt verdi.

haber-serinhisar.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu