Haber

20 il için sarı ve turuncu alarm verildi! Şiddetli fırtına bu sefer kımıldamayacak

Meteoroloji, İstanbul’un da aralarında bulunduğu Marmara ve Ege bölgelerindeki 20 ili sarı ve turuncu kodlarla uyardı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Aydın, Bilecik, Bolu, Bursa, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Kütahya, Manisa, Muğla, Sakarya, Uşak, Yalova ve Düzce için sarı kodlu, Balıkesir, Çanakkale için turuncu kodlu uyarı verdi. , Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ. uyarıldı.

KÜTLE VE SİS BEKLENİYOR

Öte yandan ülkemizin batı kesimlerinin parçalı bulutlu, kıyı Ege ve Antalya’nın batı kıyılarının sağanak yağışlı ve yağışlı, diğer kesimlerinin az bulutlu ve açık geçeceği varsayılıyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde pus ve sis bekleniyor.

DENİZ TAŞIMACILIĞINA HAVA BARİYERİ

Marmara Bölgesi’ni etkisi altına alan olumsuz hava koşulları nedeniyle İDO, BUDO ve Kent Hatlarının bugün yapacağı bazı seferlerinin iptal edildiği açıklandı.

Rüzgarın Marmara ve Kıyı Ege’de güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli, yer yer fırtına (40-80 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden ağaç ve direk devrilme gibi aksiliklere karşı dikkatli ve tedbirli olun, çatı uçuşması, soba ve doğalgaz kaynaklı baca zehirlenmeleri ve ulaşımda aksamalar. önlemler alınmalıdır.

haber-seben.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu