Ekonomi

ACI Worldwide, Orta ve Doğu Avrupa iş gelirlerini artırmak için RYVYL EU ile ortaklık kuruyor

Değerli bir gerçek zamanlı ödeme yazılımı sağlayıcısı olan MIAMI – ACI Worldwide (NASDAQ: ACIW), Orta Doğu Avrupa’nın önde gelen ödeme hizmeti sağlayıcısı ve alıcısı olan RYVYL EU ile ortaklığını duyurdu. İşbirliği, bölgedeki satıcıların işlem dönüşüm oranlarını artırarak gelir akışlarını iyileştirmelerine yardımcı olmayı amaçlıyor.

RYVYL Inc., merkezi Sofya, Bulgaristan’da bulunan, AB tarafından düzenlenen bir elektronik para kuruluşudur. (NASDAQ:RVYL) yan kuruluşu RYVYL EU, e-ticaret tüccarlarını ve PSP müşterilerini ACI’nın Ödeme Düzenleme Platformuna entegre edecek. Bu platform, optimum dönüşüm oranları ve düşük işletme maliyetleri için tek bir çözüm sunarak ödeme süreçlerini kolaylaştırma yeteneğiyle biliniyor. Bu atılımın daha verimli ve güvenilir bir müşteri deneyimi sağlaması bekleniyor.

RYVYL AB CEO’su Daniela Ivanova, ortaklıktan duyduğu heyecanı dile getirerek, bunun ödeme işleme teknolojisinde ön sıralarda yer alma taahhütleriyle uyumlu olduğunu belirtti. İşbirliğinin hem satıcılar hem de PSP’ler için müşteri deneyimini iyileştireceğini ve RYVYL EU’nun üye işyeri edinme sektöründeki büyümesini destekleyeceğini öngörüyor.

ACI’nın Ödeme Düzenleme Platformu esnek ve ölçeklenebilir olacak şekilde tasarlanmıştır; kuruluşların müşteri etkileşimlerini iyileştirmesine, ödeme dönüşümlerini en üst düzeye çıkarmasına ve yeni ödeme türlerini ve teknolojik gelişmeleri hızlı bir şekilde entegre etmesine olanak tanır. Ayrıca karmaşık düzenleyici ortamda ve çeşitli işletim kurallarında uygun maliyetli bir şekilde gezinmeyi amaçlamaktadır.

ACI Dünya Çapında Avrupa Lideri Nick Craig, platformun tüccarların ödemeleri stratejik olarak organize etmesine, birden fazla ödeme sağlayıcısını, alıcıyı ve bankayı yönetmesine ve kusursuz bir müşteri deneyimi sunmasına olanak tanıdığını vurguladı. Bu stratejik yaklaşımın gelirlerin artmasına ve iş büyümesine katkıda bulunması bekleniyor.

ACI Worldwide, dijital ödemeleri işleyen ve yöneten, çok yönlü ticaret ödemelerini destekleyen ve dolandırıcılık ve riskleri ele alan çözümler sunan, görev açısından kritik, gerçek zamanlı ödeme yazılımında dünya lideridir. RYVYL EU ile olan bu ortaklık, ACI’nın ödemeler ve ticaretin gerçek zamanlı dijital dönüşümünü desteklemeye yönelik devam eden çabalarının bir parçasıdır.

Bu raporda yer alan bilgiler basın bültenine dayanmaktadır.

Bu makale yapay zeka yardımıyla oluşturulmuş, bir editör tarafından çevrilmiş ve incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu