Haber

AK Parti Batman Belediye Başkanı adayı Adil Sebati Ceylan: Şehrin geleceğini inşa etmeye talibiz

AK Parti’nin yerel seçimlerde Batman Belediye Başkanı adayı gösterdiği Adil Sebati Ceylan, “Batman’ın geleceğini şehrin tüm paydaşlarıyla birlikte inşa etmeye talibiz.” söz konusu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Ankara ATO Congresium’da düzenlenen AK Parti Aday Tanıtma Toplantısı’nda Batman Belediye Başkanı adaylığı açıklanan Ceylan, kente döndü.

Batman Havalimanı’nda karşılanan Ceylan, AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve partililerden oluşan konvoy eşliğinde AK Parti İl Müdürlüğü’ne gitti.

Partililer tarafından pankart ve sloganlarla karşılanan Nasıroğlu ve Ceylan, parti binası önünde hazırlanan platforma giderek katılımcıları selamladı.

Nasıroğlu, kendilerini karşılamaya gelen vatandaşlara teşekkür ederek, ülkeye değer katmak ve onu daha da güzelleştirmek için çalıştıklarını söyledi.

Emek ve çalışmaların sonucunda şehre güzel eserler kazandıracaklarına inandıklarını belirten Nasıroğlu, Batman’ın “Türkiye Yüzyılı”nda Türkiye’nin parlayan şehri olacağını söyledi.

Belediye seçimlerini kazanmakta kararlı olduklarını belirten Nasıroğlu, genç, dinamik ve çalışkan bir kişiyi aday gösterdiklerini vurguladı.

Halkın talepleri, beklentileri ve kriterleri doğrultusunda aday belirlediklerini belirten Nasıroğlu, belediyeye talip olduklarını söyledi.

Adil Sebati Ceylan, güzel Batman halkına hizmet etmek için bu yola çıktıklarını ve bundan gurur duyduklarını belirtti.

Kentin genç ve dinamik bir nüfusa sahip olduğuna işaret eden Ceylan, “Geleceğimiz olan gençlerimize istihdam sağlamamız, yaşanabilir bir çevre ve kültürel açıdan gelişmiş bir kent geliştirmemiz gerekiyor. Batman’ın geleceğini Batman’la inşa etmeye talibiz. Şehrin tüm paydaşlarına görevimiz bu yolda samimi olmaktır.” “ve doğru yolda ilerlemek için çok çalışıyoruz. Çaba bizimdir, hüküm Allah’ındır.” söz konusu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu