Haber

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın Menteşe ilçesini ziyaret etti

AK Parti’nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, seçim çalışmaları kapsamında Menteşe ilçesindeki bazı oda ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

Muhtarlarla bir araya gelen Ayaydın, konuşmasında kendisinin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlara çok değer verdiğini söyledi.

Kimin başı ağrıyorsa ilk önce muhtarlara geldiğini ve muhtarların halkın sesi olduğunu belirten Ayaydın, “Muhtarlar her türlü sorunla ilgileniyor. Dolayısıyla muhtarlarla çok yakın çalışmamız gerekiyor. Bildiğim kadarıyla.” Görüldüğü gibi tüm ilçelerde herkes altyapıdan şikayetçi, su fiyatlarının yüksek olmasından şikayetçi. MUSKİ’den de çok büyük şikayetler var.” “İnşallah geldiğimizde bunu da sizlerle birlikte aşacağız.” söz konusu.

Ayaydın, tek tip muhtarlık binası projesi olduğunu ve birçok mimara örnek çizdirdiğini anlattı.

Birçok mahallede muhtarların derme çatma yerlerde durduğunu belirten Ayaydın, şöyle konuştu:

“Onlara tek tip ve şık bir muhtarlık binası yapacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak bunu yapıp hepsine bilgisayar yerleştireceğiz. Muhtarlarımızın her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir çalışma ofisi yapacağız. Muhtarlar şehirde” ve halk arasında. Onlarla çok yakın çalışacağız. Sorunu olan muhtarlardan öğrenip çözeceğiz. Muğla Kentte büyükşehir belediyesinin özellikle imar planı konusunda büyük sorunları var. Bu sorunları çözelim. Deprem bölgesinde bir yerde kaçak yapıların olması sıkıntı yaratıyor. Vatandaşlar yıllarca bekledi ve ev yapmak için tarlaları oldu. İmar olmadığı için bu yöne gitmek zorunda kalıyorlar. Çabuk yapacağız. ” Halkın mağdur edilmemesi için imar planı yapın.”

Konuşmanın ardından Muğla Şehit Ailelerine Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Ayaydın, gazi ve şehit ailelerinin ülke için çok değerli olduğunu vurguladı.

Şehit yakınları ve gazileri dinleyen Ayaydın, seçim sonrasında derneğe araç tahsis edeceğinin sözünü verdi. Ayaydın, aracın yetersiz kalması durumunda gerekirse kendi resmi aracını derneğin hizmetine sunacağını kaydetti.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Birliği ile Şehir Plancıları Odası’nı da ziyaret eden Ayaydın’a, AK Parti Muğla İl Koordinatörü İbrahim Aydın, İl Başkanı Gültekin Akça, MKYK Üyesi Yelda Erol Gökcan ve partililer eşlik etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu