Haber

AK Partili Sefa Şahin’den Fenerbahçe ve Beşiktaş Taraftarı’na Hakaret ve Hakaret Tehdidi!

Hafta sonu oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş maçlarında tribünlerden yükselen AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Sefa Şahin, ‘Hükümet İstifa!’ sloganlarına tepki gösterdi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımda Şahin, taraftarlara hakaretler yağdırırken tehditlerde de bulundu.

Kahramanmaraş’ta yaşanan acı depremin ardından ara verilen Spor Toto Süper Lig, kaldığı yerden devam ediyor.

Süper Lig’in ertelenen 14. haftası Fenerbahçe ve Konyaspor maçları ile başladı. Konyaspor’u evinde konuk eden Kanarya, deplasmanda 4-0’lık galibiyet aldı.

Maça damga vuran olay ise sarı-lacivertlilerin maç öncesi tribünlere ’20 yıl oldu istifa edin!’ ve “Hükümet İstifa!” Sloganları vardı.

Sosyal medyayı sallayan sloganlar, 26 Şubat’ta Antalyaspor’u konuk eden Beşiktaş tribünlerini adeta inletti.

İlk düdük çalmadan önce “Hükümet istifa” sloganları atan siyah beyazlılar, maçın ikinci yarısında “Mustafa Kemal’in askerleriyiz!” sloganıyla başladı.

Fenerbahçe ve Beşiktaş tribünlerinden hükümetin afet bölgesine zamanında ve etkin müdahale edemediği gerekçesiyle iki gün üst üste istifa davetleri bazı çevrelerin tepkisini çekti.

Tepki gösteren isimlerden biri de AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Sefa Şahin oldu. Şahin’in sosyal medyadaki aşağılayıcı paylaşımı binlerce hayranı çıldırttı.

İsim vermeden Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarlarını hedef alan Sefa Şahin, hakaretler yağdırırken tehditlerde de bulundu.

Şahin, Twitter’da, “Bunlar hiçbir kulübümüzün gerçek taraftarı değil. Para köpekleri satılmış piçler, operasyon çocukları. Hesap vereceksiniz!” ve “Size güneş hiç doğmayacak harekatın çocukları, Türkiye düşmanlığını her fırsatta dile getiren örgütlerin faydalı aparatı. Devlet hesap soruyor!” dedi.

İşte AKP İzmir İl Başkan Yardımcısı Sefa Şahin’in hayranlarını kızdıran paylaşımları…

??

??

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu