Haber

Antalya’da İsmail Süner liderliğindeki suç örgütünün çökertilmesinde tutuklu sayısı 12’ye yükseldi.

İsmail Süner liderliğindeki suç örgütünün çökertilmesinde tutuklu sayısı 12’ye çıktı

Antalya merkezli Adana ve Kahramanmaraş’ta yürütülen ‘Kafes-32’ operasyonuna ilişkin detaylar paylaşıldı.

İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik:

“Esnafları taciz eden, gasp eden, çökerten sokak eşkıyalarıdır. İş yerlerine ateş açan, insanların fotoğraflarını çekip tehdit eden, kar elde eden, huzursuzluk çıkaran, cebir, şiddet ve baskı kullanarak insanları korkutan bir gruptur.”

“Allah’ın izniyle bu sabah Alanya’daki eşkıya grubunu bertaraf edip yok ettik.”

“Vatandaşlarımızı tek bir kişi kalmayana kadar bu sokak eşkıyalarından ve serserilerden kurtarmakta kararlıyız.”

ANTALYA – Antalya İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, İsmail Süner liderliğindeki organize suç örgütünün çökertilmesi amacıyla Antalya (Alanya) merkezli, Adana ve Kahramanmaraş’ta eş zamanlı yürütülen “Kafes-32” operasyonlarında gözaltına alınanların sayısının arttığını belirtti. Sayı 12’ye yükseldi. Çevik, “Allah’ın izniyle bu sabah Alanya’da gerçekleştirdiğimiz operasyonlarla bu örgütü tamamen yok ettik, yok ettik.”

İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Antalya Gazeteciler Cemiyeti’nde gazetecilerle buluştu. AGC Lideri İdris Taş ve yürütme kurulu üyeleri tarafından karşılanan Çevik, Antalya (Alanya) merkezli olarak Adana ve Kahramanmaraş’ta eş zamanlı yürütülen “Kafes-32” operasyonlarında gözaltına alınanların sayısının 12’ye yükseldiğini söyledi. İsmail Süner’in başını çektiği organize suç örgütünün çökertilmesi nedeniyle tutuklu sayısı arttı. yükseldiğini bildirdi.

“Vatandaşlarımızı tek bir kişi kalmayana kadar bu sokak eşkıyalarından ve serserilerden kurtarmakta kararlıyız.”

Çevik açıklamasında şunları söyledi:

“Bu sabah bir operasyon daha gerçekleştirdik. Sayın Bakanımız bunu duyurdu. Alanya’da, Adana grubu dediğimiz İsmail Süner isimli şahsın önderliğinde 11 kişiyi, 1 kişiyi de Nevşehir’de saklanırken aldık. Toplamda 12 tutuklumuz var. Bunlar esnafı bıktırıyor. Şantaj yapan, yolsuzluk yapan, sokak haydutları yapan bir grup. İş yerlerine ateş açan, insanların görüntülerini alıp tehdit eden, kar elde eden, huzursuzluk çıkaran bir grup. , cebir, şiddet ve baskı kullanarak insanları korkutuyor.Sözde eşkıya grubu.Allah’ın izniyle bu sabah Alanya’da “Yaptığımız operasyonlarla bu örgütü tamamen yok ettik, yok ettik. Bir tek kişi kalmayana kadar vatandaşlarımızı bu sokak eşkıyalarından ve serserilerden kurtarmakta kararlıyız.”

haber-foca.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu