Haber

Bandırma Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Sokak Hayvanları İçin Önemli Bir Projeye imza attı

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Bandırma Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde kantin işleten işletme sahibi, sokak hayvanları için değerli bir projeye imza attı.

Bandırma’da uzun yıllardır kantin işleten Celal Erbaş, Bandırma Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde kantin işletmeciliği yapan öğrencilerin arta kalan yemeklerini topluyor. Erbaş, Kayacık Mahallesi’ndeki sokak hayvanlarına verilmek üzere mahallede yaşayan bir ailenin her gün gelip toplanan yiyecekleri topladığını belirtiyor. Okulda öğrencilerin benimsediği proje büyük ilgi görüyor. Öğrenciler kantinden aldıkları yiyeceklerden arta kalan kanı, “sokak hayvanlarına kalan yiyecek” ve “boş ambalajların geri dönüşümü” kutuları olmak üzere iki ayrı kutuya ayırıyor.

Her akşam ders bitiminden sonra toplanan yiyecekler Kayacık Mahallesi’ndeki hayvanlara ve okul çevresinde yaşayan sokak hayvanlarına dağıtılıyor. Kantin Müdürü Celal Erbaş, projenin öğrencilerden büyük ilgi gördüğünü belirtti. Erbaş, “Bandırma’daki okulların kantinlerini uzun yıllardır işletiyoruz. Bandırma Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde hayata geçirdiğimiz projeye öğrencilerimizin yoğun ilgi göstermesinden memnuniyet duyuyoruz.”

Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri de projeden çok memnun olduklarını ifade etti. Öğrenciler, “Sokak hayvanları için farkındalık yaratmak güzel bir proje. Yiyemediğimiz mamaları ‘Sokak hayvanlarına bırakılan mama’ bölümüne bırakarak projeye destek veriyoruz. Öğrenciler projede emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler. .-BALIKESİR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu