Haber

Başkan Böcek Korkuteli’de vatandaşlarla buluştu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Korkuteli’deki belediye yatırımlarını yerinde inceleyerek vatandaşların sorunlarını dinledi. Korkuteli’ne 5 yılda 1 milyar 950 milyon liralık yatırım yaptıklarını belirten Lider Böcek, 15 Mart’ta yeni bir yatırımla hizmete girecek Yaş Meyve-Sebze Kurutma Entegre Tesisi’nde 250 kadın işçi çalıştıracaklarının müjdesini verdi. 100 milyonluk yatırım

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Korkuteli’de inceleme ve ziyaretlerde bulundu. CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı ve CHP Korkuteli Belediye Başkanı Adayı Hasan Can Caran’ın da eşlik ettiği ziyarette Lider Böcek, ilk olarak Büyükşehir Belediyesi’nin Bozova İlçesi’nde kurduğu güneş enerjisi santralinde incelemelerde bulundu. Önder Böcek, Bozova’da 125 milyon liralık yatırımla 5 megavat kapasiteli 4 güneş enerjisi santrali kurduklarını belirterek, yıllık 25 milyon TL tasarruf sağladıklarını söyledi.

 

14 GES

“Hem çevreyi hem de doğayı koruyoruz” diyen Lider Böcek, şöyle konuştu: “ASAT’ın en önemli gider kalemlerinden biri enerji. Güneş Enerjisi Santrallerimiz ile ASAT’ın elektrik maliyetlerini düşürüyor, vatandaşlarımızın suyu ucuz tüketmesini sağlıyoruz. Kısa vadede günü kurtaracak projeler değil, Antalya’nın geleceğine yönelik yatırımlar. Dönemimizde 10 yeni güneş enerjisi santrali kurduk. 4’ünün de uygulama projesini tamamladık. 14” dedi.

 

KURUTMA TESİSİ 15 MART’TA HİZMETE AÇILACAK

Başkan Muhittin Böcek, Korkuteli Bozova İlçesi’nde 15 bin 500 metrekare alan üzerinde inşaatı devam eden 4 bin 250 metrekare kapalı alana sahip Taze Meyve-Sebze Kurutma Entegre Tesisi’ndeki çalışmaları da yerinde gördü. Belediye iştiraki EKDAĞ A.Ş. projeyi yürütüyor. Yöneticilerden bilgi alan Lider Böcek, 100 milyon liraya mal olması beklenen projede tesisin ana yapısının yüzde 95’inin tamamlandığını, üretim ekipmanları tasarım sürecinin başladığını söyledi. Önder Muhittin Böcek, 15 Mart’ta hizmete açılması planlanan tesiste, ihtiyaç fazlası her türlü meyve ve sebzenin yurt içi ve yurt dışında işlenip pazarlanacağını, 250 kadın çalışanın istihdam edileceğini kaydetti.

 

SORUNLARI DİNLEDİ

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Lider Adayı Muhittin Böcek daha sonra Bozova Kahvesi’nde vatandaşlarla buluştu. Önder Böcek, Bozovalılarla sohbet ederek onların sorunlarını ve taleplerini dinleyerek, mahallede kurulan Taze Meyve-Sebze Kurutma Entegre Tesisinin faydalarını anlattı.

 

ADAY TANITIM TOPLANTISINA KATILDI

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de CHP Korkuteli Belediye Başkanı Adayı Hasan Can Caran’ın Korkuteli’ndeki tanıtım toplantısına katıldı. Korkuteliler Lider Böcek’e büyük ilgi gösterdi. Toplantıya Korkuteli ve Antalya’nın gururu Kırkpınar Başpehlivanları İsmail Balaban, Yusuf Can Zeybek, Mustafa Batu ve Turan Balaban da katılarak halkı selamladı.

 

1 MİLYAR 950 MİLYON LİRA YATIRIM

Başkan Böcek, toplantıda yaptığı konuşmada, Korkuteli’ye 5 yılda 1 milyar 950 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyledi. Korkuteli’deki her muhtarı dinlediklerini ve taleplerini tek tek tamamladıklarını belirten Önder Muhittin Böcek, “Seçim öncesi Muhittin Böcek gelirse çalışanların maaşlarını ödeyemeyeceğini, kesinti yapacağını söylediler. yardımdan vazgeç. Çok daha fazlasını yaptık. Personelimize veya herhangi bir kuruma borcumuz yoktur. Ata sporumuz güreşi destekliyoruz. 400 güreşçimiz var. “Güreş sahalarını, Edirne’nin kapılarını bilmeyen burada siyaset yapamaz” dedi.

 

ANTALYA KAZANACAK

Önder Böcek, kendisini herkesin hayranlık duyduğu bir lider olarak yeniden aday gösterdiği için CHP Parti Meclisi ve Genel Başkanı Özgür Özel’e teşekkür ederek, “Onu bu kutsal göreve yeniden atamaktan utanmayacağız. Şu ana kadar verdiğiniz destek için teşekkür ederiz. Korkuteli, evlatlık oğlum Hasan Can Caran ile kazanacak. Herkesin başkanı olarak hep birlikte kazanacağız. “Antalya kazanacak” dedi.

 

MUHTEŞEMLER VE ESNAFLARLA BULUŞTU

Başkan Böcek daha sonra Korkuteli Muhtarlar Derneği muhtarlarıyla toplantı yaparak onların sorunlarını, taleplerini ve önerilerini dinledi. Muhtar toplantısının ardından Önder Böcek, Korkuteli Çarşamba Pazarı’nda esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Önder Böcek, esnaflara hayırlı işler temennilerini ileterek vatandaşlarla sohbet etti. Lider Muhittin Böcek, Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı da ziyaret ederek Oda Başkanı Mesut Kurtoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleriyle görüştü.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu