Haber

Beşiktaş’ın yeni transferi Ali Muhammed Al-Musrati şampiyonluk hedefliyor

Beşiktaş’ın yeni transferi Ali Muhammed Al-Musrati, siyah-beyazlı takımla şampiyonluklar yaşamayı ve kulüp tarihine geçmeyi hedeflediğini söyledi.

Siyah Beyazlıların Portekiz temsilcisi Braga’dan 11 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı 27 yaşındaki Libyalı orta saha oyuncusu, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Transfer sürecini anlatan Al-Musrati, “Transfer süresinin bitimine 4-5 gün kala Fernando Santos ile görüştüm. Bana burayı ve hedeflerini anlattı. Paylaştığı fikirleri çok beğendim ve ailemle konuştuktan sonra Beşiktaş’a transfer olmaya karar verdim. Lider Hasan Arat ile de görüştüm. “Kulüp ve lig hakkında konuştu. Beşiktaş’a transfer olduğum için mutluyum. Türkiye’nin en büyük takımlarından birine geldim. Takımla birlikte en üst seviyede olmayı hedefliyorum.” dedi.

Ali Muhammed Al-Musrati, Beşiktaş’ın en yüksek bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı oyuncu olduğunun hatırlatılması üzerine, “Tabii ki bu bir oyuncu için iyi bir şey. Futbolcu olmak için çok para harcamanız gerekiyor. İyi bir takım ve başarıya ulaşmak. Herkese kim olduğumu göstermem lazım. Beşiktaş, “Onlarla şampiyonluklar yaşamak ve bu tarihin bir parçası olmak istiyorum.” dedi.

Transfer sürecinde Braga’dan takım arkadaşı eski Beşiktaşlı futbolcu Serdar Saatçı ile görüştüğünü kaydeden Al-Musrati, “Bana Beşiktaş’la ilgili her şeyi anlattı. Çok memnun olacağımı söyledi. Zor bir zamanda geldim. ama Beşiktaş’ın harika bir tarihi var. Gruptaki oyuncuların kalitesini de görebiliyorum. “Daha profesyonel olmamız lazım. Başarılı olmak için her şeye sahibiz. Herhangi bir baskı hissetmiyorum.” şeklinde görüşünü dile getirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu