Haber

Çanakkale Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu: ‘Çanakkale bir turizm kentidir ama sabah 09.00’da çöp kamyonunun uğradığı bir turizm kenti olamaz.’

Cumhur İttifakı’nın Çanakkale Belediye Başkanı adayı Jülide İskenderoğlu, “Çanakkale bir turizm şehridir ama sabah 09.00’da çöp kamyonunun uğradığı bir turizm şehri olamaz. Bunu dünyanın hiçbir turizm şehrinde yaşamayacaksınız. Bunu hep eleştirdim, umarım 31 Mart’tan sonra bunu görmezsiniz.” dedi.

TBMM 27. Dönem AK Parti milletvekili olan İskenderoğlu, partisinin Çanakkale İl Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada, CHP ve İYİ Parti’nin belediye başkanlığı adaylarına başarılar diledi. seçim süreci.

Seçim kampanyasında yaptıklarını, projelerini ve şehre bıraktıkları damgayı anlatacaklarını belirten İskenderoğlu, Çanakkale’de 21 yıldır siyasetin içinde olduğunu belirtti.

Partisinin bir üyesi olarak çok güzel hizmetlere imza attığını anlatan İskenderoğlu, şöyle devam etti:

“Siyasete başlama nedenim Çanakkale’deki tüm çocukların kendi çocuklarımla aynı fırsatlara sahip olabilmesiydi. İnanıyorum ki bundan sonra Çanakkale’deki o güzel çocuklara park yapmak Çanakkaleli Juliet’in elinde olacaktır. Bu şehrin bana bu 21 yılda verdiği en değerli şey Bu şehrin Juliet’i olmak.Kiminin ablası, kiminin ablası, kiminin çocuğu oldum ama bu şehirde şehrin Juliet’i olmaktan hiç vazgeçmedim. Şehirde, milletvekili olduğumda, MKYK’ya üye olduğumda, Kadın Kolları Genel Başkanı olduğumda, kime oy verdiklerinin umurumda olmadığını herkes çok iyi biliyor, eğer ihtiyaç sahibi biri varsa. , Ben o gün onun yanındayım. Eğer hasta varsa, o hastayı da refakatçisiyle birlikte bekliyoruz. Bu yüzden 24 saat telefonum hiç kapatılmıyor. Bununla gurur duyuyorum. ihtiyaç sahibi olan var mı, esnaf olduğum için bazen dükkânlarına gidip tezgahtar olarak çalıştığım arkadaşlarım oluyor. Bu şehirde esnaf olarak çalışan, ‘Ben Çanakkaleliyim’ diyen bir oğlu olan ve umarım Mart akşamı belediye başkanı olduğumda bu şehirde hizmetlerimizi belediyede sürdürecek olan Çanakkaleli Juliet olarak 31, İnşallah Cumhur İttifakı ortaklarımızla, MHP’li ve AK Partili kardeşlerimle güç birliği yaparak, “İnançlı ve fedakar dostlarımla Çanakkale’yi yeniden inşa edeceğiz.”

“Vatandaş ne hizmet istiyorsa Cumhur İttifakı olarak buradayız”

İskenderoğlu, bugüne kadar Çanakkale’de belediye başkanlığı yapanlara teşekkür ederek, çok daha iyisini yapmaya talip olduklarını vurguladı.

Yaptıklarının, yapacaklarının garantisi olduğunu belirten İskenderoğlu, “Biz hiçbir zaman ‘Merkez belediyede muhalifiz’ demedik. Bazen ifadeler duyuyorum. ‘Biz muhalefet milletvekiliydik, yapabilirdik’ demedik. Bunu yapmayın’, 4’üncü köprüyü yapıyoruz. Vatandaş ne hizmet istiyorsa Cumhur İttifakı olarak buradayız, yapabilirler.” Güç de bizdedir.” ifadelerini kullandı.

Jülide İskenderoğlu, Cumhur İttifakı’nın büyük projelerle yoluna devam ettiğini ve bu bağlamda AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider’e her zaman güvendiklerini ve gerekli tüm desteği vereceğine inandıklarını belirtti.

Bir haftadır herkesin kendisine ne yaptığını sorduğunu belirten İskenderoğlu, şöyle konuştu:

“Hazırladığımız projelerin altyapısını hazırlıyoruz. Hemşerilerimizden gelen talepler doğrultusunda ‘Ne yapabiliriz’ diye bakıyoruz. Bu seçim kampanyasında özellikle hemşerilerimden bir şey sormak istiyorum. Çanakkale’nin; Cumhur İttifakı’na oy vermiş olsun olmasın hepsinin gönüllerini kazanmak için kapısını çalacağım. Bazen “Esnaflarımızı sokakta, bazen evlerinde, esnaflarımızla ziyaret edeceğiz. Kadın Kollarımız. Bazen onları yemeğe davet edeceğiz, bazen de evlerine akşam yemeğine gideceğiz.” değerlendirmesini yaptı.

Çanakkale’nin tarihi ve kültürel kimliğini hatırlatan İskenderoğlu, “Çanakkale bir turizm şehridir ama sabah 09.00’da çöp kamyonunun uğradığı bir turizm şehri olamaz. Bunu dünyanın hiçbir turizm şehrinde yaşamayacaksınız. Ben bunu hep eleştirdim, umarım 31 Mart’tan sonra bunu görmezsiniz. Çanakkale “Bir sanat ve kültür şehri, topraklarının her yeri tarih kokan özel bir şehir. Bugüne kadar nasıl hizmet ettiysek bundan sonra da belediyecilik anlamında Çanakkale’ye hizmet edeceğiz.” dedi.

Milletvekili Ayhan Sarfiyat, İskenderoğlu’nun seçim gününe kadar projeleri açıklayacağını, Çanakkale halkının neyi hak ettiğini, projeleri nasıl hayata geçireceğini anlatacağını belirtti.

“Karşımızdaki aday son güne kadar gösteriş yapmaya, yerine getirilmeyen vaatlerden bahsetmeye devam edecek.” Gider, İskenderoğlu’nun belediye başkanı seçileceğine inandıklarını söyledi.

İskenderoğlu’nun Çanakkale’nin ilk kadın belediye başkanı olacağını belirten Sarfiyat, “Belediye başkanı olduktan sonra hiçbir şeyden şikayet etmeyeceğini biliyoruz. Çünkü fırsat ve fon aramadan hizmet veren bir belediye arıyorlarsa, yapsınlar” dedi. AK Partili belediyelere bakın, bahaneler, şikâyetler, kahramanlıklar duyuyorum.” “İsterlerse Cumhuriyet Halk Partisi üyelerinin bulunduğu belediyelere baksınlar.” değerlendirmesini yaptı.

AK Parti İl Lideri Naim Makas ve MHP İl Lideri Ali Tuğrul Yıldırım da Cumhur İttifakı adayının seçimi kazanması için omuz omuza çalışacaklarını belirtti.

mucur-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu