Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan muhalefete tepki: Çok gösteri yaptılar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! AK Parti Ankara ilçe belediye başkan adayları açıklandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da düzenlenen “AK Parti Ankara İlçe Belediye Başkanı Adayları Tanıtım Toplantısı”nda Ankara ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı.

İŞTE ADAYLAR:

Akyurt: Hilal Ayık

Altındağ: Veysel Tiryaki

Ayaş: Mehmet Yüksel Kirazdibi

Bala: Ahmet Buran

Beypazarı: Tuncer Kaplan

Çankaya: Duhan Kalkan

Çamlıdere: Hazım Caner Can

Çubuk: Baki Demirbaş

Elmadağ: Eyüp Tekiner

Etimesgut: Enver Demirel

Evren: Hüsamettin Ünsal

Gölbaşı: Ramazan Şimşek

Güdül: Muzaffer Yalçın

Haymana: Özdemir Turgut

Kahramankazan: Serhat Oğuz

Kalecik: Erdal Dal

Keçiören: Zafer Zaten

Kızılcahamam: Süleyman Acar

Mamak: Asım Balcı

Nallıhan: İsmail Öntaş

Polatlı: Levent Çağlancı

Pursaklar: Ertuğrul Çetin

Sincan: Murat Ercan

Şereflikoçhisar: Memiş Çelik

Yenimahalle: Abdülkadir Aydoğan

MHP ADAYINA 5 İLÇEDE DESTEK VERİLDİ

Buna göre AK Parti, Ankara’nın 25 ilçesinin 20’sinde aday gösterdi. MHP adayları Kalecik, Polatlı, Gölbaşı, Etimesgut ve Ayaş’ta destekleniyor.

ERDOĞAN’DAN DEĞERLİ AÇIKLAMALAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tanıtım toplantısında açıklamalarda bulundu.

Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar:

Sevgili hanımlar ve gençler, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Partimizi ve ittifakımızı temsil edecek ilçe adaylarımızı, ardından il adaylarımızı tanıtmaya devam ediyoruz. Yalova ve İstanbul ilçe adaylarını açıkladık. Bugün Ankara ilçe adaylarını açıklıyoruz.

Seçim beyanımızı 30 Ocak Salı günü genel merkezimiz ek binasında milletimizle paylaşacağız.

Yarın İstanbul Büyükşehir Belediye adayımız Murat Kurum proje tanıtımıyla kampanyasını resmen başlatacak. İstanbul geriledi ve gözü başka kanallarda olan yönetimin elinde tıkandı. Adeta fetret dönemine girmiş gibidir. İstanbul’u hak ettiği vizyona kavuşturmak için gün sayıyoruz.

Murat kardeşimizin bilgi birikimi, tecrübesi ve depreme hazırlığı başta olmak üzere şehrin sorunlarını çözecek bir aday olduğunu biliyoruz. Umarım İstanbul’da da görür. Altınok ve diğer adaylarımız da yakın zamanda aynı adımları atacaklar.

“BİRÇOK GÖSTERİ YAPTIK, ÇOK TATİL YAPTILAR”

Ankara’nın Altınok’la altın çağına gireceğine inanıyorum. AK Parti her seçimde milletimizin karşısına güçlü programlarla çıkmış bir partidir. Milletime sesleniyorum bakın, AK Parti yerel seçimlere nerede katılırsa katılsın, muhalefetin hem merkezi hem de yerel yönetimlerin el ele vererek millete hizmette elde edeceği başarıyı yakalaması mümkün değildir. AK Parti ve Cumhur İttifakı dışında projelere önem veren siyasi yapı yok. Çünkü şehirlerimize iş getirmek, millete hizmet etmek gibi bir niyetleri yok. İç çekişmeleri ve ülke düşmanlarıyla iş birliği yapma çabaları nedeniyle programa vakit bulamıyorlar. Şehirlerimiz, yapılan çalışmaları örtbas eden, oyun planlarını yalan ve algı üzerine kuran vasıfsız kişilerin elinde harabeye çevrildi. Yıllarca iktidarda kalan ama hiçbir şey yapmayanlardan bahsediyorum. Analiz dışında her şeyi yaptılar. Pek çok gösteri düzenlediler. Bol bol tatil yaptılar. İç ve dış karanlık çevrelerle ittifaklar kurdular. Belediye birimlerini siyasi paylaşıma meze haline getirdiler. Kibirli tavırlarıyla sergiledikleri komiklikleri saymıyorum bile. Terör örgütünün kontrolündeki partiye ortak olduklarını saymıyorum bile.

Şehirlerimizin ihmali açıklama gerektirmeyecek kadar açıktır. Bunları söylerken amacımız polemik yapmak değil. Biz sadece milletin duygusunu dile getiriyoruz. Bu muhasebeyi sadece muhalefet adayları için yapmıyoruz.

“İŞLERİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Ülkemizin ilk 3 büyük şehrinde temel atma törenleri yaparak vakit geçiren, kızarması gerekirken şehrine hiçbir projesi yok diye övünen, sadece tabela değiştiren, sadece tabela değiştiren insanların verimsiz yıllarından bahsediyorum. ipotekli insanların iradesi. Milletimiz bunun hesabını sandıkta soracaktır. AK Parti kurulduğu günden bu yana milletimizin gönlünde yerini almıştır. Sadece emperyalistlerin kendilerine sunduğu senaryoları tekrarlıyorlar.

Zamanımızı ve enerjimizi boşa harcamalarına asla izin vermeyeceğiz. Onun için biz buna gerçek belediyecilik diyoruz. Programlarımızla milletimizin huzuruna çıkıyoruz. Gece gündüz çalışıyoruz, çalışacağımızı söylüyoruz. İşimizi hakkıyla yaparsak, gücümüzü milletimizin emrine verirsek, milletin karşısına yalanla değil gerçek hizmetle çıkarsak, gerçek olursak çarpıklık sıkıntıya girer.

Başkalarının gemilerini denize açmak için yaptıkları kirli pazarlıkların bizim için hiçbir değeri yok. Algı ve kelime oyunlarıyla milleti kandırabileceklerini sansınlar, biz işimize bakacağız. Görevimizi en doğru şekilde yapmaya odaklanacağız.

EMEKLİLİK ARTIŞ YÖNETMELİĞİ

Bir yandan seçime hazırlanırken bir yandan da ülkenin ihtiyaçlarına cevap verecek politikaları uyguluyoruz. Emeklilerin refah düzeyinin artması için tüm kaynaklarımızı seferber ettik. 16 milyon emeklinin tamamına 5 bin lira ödedik. Talepler doğrultusunda bakanlarımıza talimat verdim. SSK ve Bağ-kur emeklilerimizin artışını memur emeklilerimiz seviyesine çıkarma kararı aldık. Biz bunu yüzde 49,25 olarak uygulayacağız.

Hiç kimsenin, özellikle de emeklileri seçimden seçime ananların ilişkilerimizi bozmasına izin vermeyeceğiz. Biz tüm bu adımları atarken siz de muhalefetin nelerle meşgul olduğunu takip ediyorsunuz. Ne zaman gurur duyulacak bir şey yapılsa rahatsız oluyorlar. Takoz olmayı kendilerine misyon edinenler yeniden ortaya çıktı. Merkez Bankası rezervlerimiz rekor kırınca hızla harekete geçiyor.

Astronotları uzaya gönderip bu alanda tarihi bir adım attıklarında tam anlamıyla yaramazların ayağına basıyorlar.

Projenin maliyetine dair çılgın argümanlarla yapılan işin değerini düşürmeye çalışıyorlar. Kritik konularda bile asılsız suçlamalarla kafa karışıklığına neden oluyorlar. Ne yaparsanız yapın füzeler uzaya çıkacak ve savaş uçaklarımızın üretimi devam edecek. Denizde, havada, karada güç gösterimizi her yerde sürdüreceğiz. Sınırlarımızı hedef alan terörle mücadele ederken aynı şeytani çevrelerle karşılaştık. Bu hasta kalabalığın çıkardığı gürültü, boyutundan daha büyük. Ekonomik tetiklemelerle, provokasyonlarla hep ülkeyi tuzağa düşürmeye çalıştılar. Milletimizle sevinip, milletimizle üzülmeyi başaramadılar. Türkiye’nin başarısını hedefleyerek kendilerine alan yaratmaya çalışıyorlar.

Yalanlarını ortaya çıkararak milletimize güven vermeye çalışıyoruz. Seçimden önce bunların artacağı açık. Tüm tuşlara aynı anda basmaktan çekinmeyeceklerdir. Türkiye yatırımlarda, teknolojide ve terörle mücadelede başarı çıtasını yükselttiği sürece ülke ve millet düşmanları da boş kalmayacaktır. Biz bu oyunlara karşı dirençliyiz. Onları tekrar hayal kırıklığına uğratmaya kararlıyız. Amacımız, vizyonumuz ve yol haritamız belli. Bundan asla geri dönüş olmayacaktır. Dedikodu yoluyla fırtına çıkarmaya çalışan fitne tüccarlarının umurunda değiliz. Çocuklarımıza yeni ufuklar açmaya, muhalefetin idaresinde yılları heba olan şehirlerimizi yeniden canlandırmaya çalışıyoruz.

Şehirlerimize getireceğimiz projeleri milletimize anlatacağız. Siyaseti saçmalık ve kirli işbirliklerinden başka bir şey olarak görmeyenlere inat, siyasetimizden taviz vermeyeceğiz. 21 yılda katıldığımız 17 seçimde olduğu gibi 31 Mart’a da kararlılıkla yürüyeceğiz. Ankara teşkilatımızın 31 Mart’a kadar göstereceği çabayla Türkiye’ye örnek olacağına inanıyorum. Ortak adaylarla seçime girdiğimiz yerlerde olduğu gibi sandıkta da samimiyetle çalışarak sonuç alacağız. Seçime girdiğimiz her yerde farklı adaylarla iyilikle yarışacağız.

KAYNAK: HABER7

altinozu-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu