Haber

Demirtaş’tan Kılıçdaroğlu Paylaşımı: “Bu Zor Dönemi Birlikte Atlatmamız İçin Hem Güçlü Bir Dayanışma Hem de Güçlü Bir Siyasi Duruş Bize Çok Şey…

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Bu çöküş tam olarak sistemli bir rant politikasının sonucudur. Erdoğan’la sarayıyla, rant çeteleriyle hiçbir tabanda görüşmeyeceğim”, “Güçlü bir dayanışma” sözlerine ilişkin eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve güçlü bir siyasi duruş.” Bu güç çağını hep birlikte atlatmak bizim için çok değerli ve değerlidir” diye paylaştı.

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, tutuklu bulunduğu Edirne Cezaevi’nden avukatları aracılığıyla kullandığı sosyal medya hesabından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “Halkımızın halini yerinde gördüm. siyasetin ötesine bakmayı ve hükümetle ittifak yapmayı reddedin. İşte bu çöküş tam olarak olan şeydi.” Sistematik bir rant politikasının sonucudur. Erdoğan’ı, sarayını, kiralık çetelerini hiçbir yerde görmeyeceğim.”

Demirtaş, “Güçlü bir dayanışma ve güçlü bir siyasi duruş, bu güç dönemini el ele atlatmamız açısından çok değerlidir.”

Kaynak: ANKA / Yeni

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu