Teknoloji

GeForce Now Kitaplığına Bu Hafta Eklenen 6 Yeni Oyun

Kış aylarında GeForce NOW’a her hafta eklenen yeni oyunlar, oyuncuların içini ısıtmaya devam ediyor.

 

Oyuncular, bu hafta GeForce NOW Kitaplığına eklenen altı yeni oyun da dahil olmak üzere bulutta 1.400’den fazla oyuna erişebilir.

 

Akışına bırak

 

Hemen hemen her elektronik cihazda oynanabilen muhteşem oyun seçenekleriyle GeForce NOW, oyun dünyasına sınırsız seçenekler sunuyor.

 

Oyuncular, gerçek zamanlı ışın izleme ve RTX AÇIK ile Marvel’s Guardians of the Galaxy, Control ve Cyberpunk 2077 gibi oyunlarda en iyi sinema deneyimini elde ederek yılın başlangıcını daha da ışıltılı hale getirebilir.

 

GeForce Now ile Mac cihazlar, PC’ye özel bulutun gücüyle bir oyun platformuna dönüşüyor Yeni Dünyave Kayıp Sandıkoyunlar oynanabilir ve en iyi oyunları büyük ekranda NVIDIA SHIELD veya Samsung Smart TV’lerde çarpıcı 4K çözünürlükte oynamak mümkündür.

 

Fortnite veya Genshin Etkisi dokunmatik kontrollerlemobil cihazlarda rahatlıkla oynanabilir.

 

Oyuncular Assassin’s Creed Valhallave Uzak Ağlama 6Ubisoft ve benzeri platformların en iyi oyunlarını deneyimleyebilir, ICARUS ve Crysis Remastered’da yeteneklerinizi test edebilir ve oyunların keyfini çıkarabilirsiniz.

 

Apex Legends ve Roller Champions’ın en yeni sezonu gibi 100’ün üzerinde oynaması ücretsiz oyunla, oyuncular bu oyunlara ve oyun ilerleyişine herhangi bir cihazdan erişilirken hızla kendi kitaplıklarını oluşturabilirler.

 

Yılbaşı döneminin başlamasıyla birlikte Epic Games Store ücretsiz oyunlar sunmaya tüm hızıyla devam ediyor. NVIDIA da önümüzdeki haftalarda bu oyunları kütüphaneye eklemek için çalışıyor. Gelişmeleri buradan takip etmek için Özgür  OyunlarSayfayı sistematik olarak kontrol edebilirsiniz.

 

Avcınıza Gümüş At, O Kese Dolsun

 

Oyuncular artık The Witcher 3: Wild Hunt — Tamamlandı Sürümün yeni nesil görsellerinin keyfini çıkarabileceksiniz. Güncelleme, oyuna sahip olan herkes için ücretsizdir ve GeForce NOW üyeleri, oyunu herhangi bir elektronik cihazda indirmeye gerek kalmadan Geralt of Rivia olarak baş döndürücü kalitede oynayabilir.

 

Ayrıca üyeler bu hafta aşağıdaki oyunlara GeForce NOW sistemi üzerinden erişim sağlayabilecekler;

 

  • Büyü Ustası( Steam’deYeni sürüm)
  • Roller Şampiyonlar( BuharYeni Sürüm )
  • dalga masalı( Steam’deYeni sürüm)
  • Cosmoteer: Yıldız Gemisi Mimarı ve Komutanı( Buhar)
  • taşkın alanı( Buhar)
  • Marvel’in Geceyarısı Güneşleri( Epic Games Mağazası)

 

Electronic Arts oyunlarının Origin sürümleri bu hafta Battlefield 2042’den başlayarak yeni EA uygulamasına geçerken gözlerinizi dört açın. Bu oyunlara sahip olmanın yanı sıra üyelerin içerikleri, bulut kayıtları ve arkadaş listesi EA uygulamasına aktarılacak.

 

Bu hafta sonu ne oynamayı planlıyorsun? Twitter’danveya aşağıdaki yorumlarda bizimle paylaşın.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu