Haber

İSTANBUL FATİH’TE OTELDE YANGIN, 60 YABANCI UYRUKLU TAHLİYE EDİLDİ

Fatih’te 6 katlı otelin mutfağında çıkan yangın kısa süreli paniğe neden oldu. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, otelin üst katlarında bulunan çoğu yabancı uyruklu 60 kişi tahliye edildi. Mahalle bekçisi, itfaiye ekipleri tarafından otelden bir çocuğu alarak itfaiye aracına taşıdı. Aynı bekçi otelden çıkarılan papağanlara elleriyle su içirdi.

Yangın, saat 00.00 sıralarında Aksaray Mahallesi Teceddüt Sokak’ta bulunan 6 katlı otelde çıktı. İddiaya göre, otelin mutfak kısmında henüz bilinmeyen bir nedenle dumanlar yükseldi. Kısa sürede büyüyen yangından çıkan dumanlar üst katlara da sıçradı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kısa sürede yangına müdahale ederek söndürdü.

ÇOĞUNLUĞU YABANCI ORGANİZASYONLAR 60 KİŞİ tahliye edildi. İtfaiye ekipleri yayılan duman nedeniyle üst katlarda mahsur kalanları merdiven yardımıyla tek tek kurtarırken, bazı vatandaşlar da kapıdan tahliye edildi. Ayrıca otelden çıkarılan bir çocuğu da Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli mahalle bekçisi kucağına alarak itfaiye aracına taşıdı. Daha sonra bire bir mahalle bekçisi elleriyle otelden çıkarılan papağanlara su verdi. Polis ekipleri olay yerinde önlem alırken, sağlık ekipleri de hazır bekletildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin bir saatlik çalışmasının ardından söndürüldü. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu