Yaşam

Pixar Animation Inside Out 2’nin İlk Fragmanı Paylaşıldı!

Pixar’ın yönettiği 2015 yılında vizyona giren ve bir çocuğun beynindeki duyguların maceralarını anlatan bir filmdir. Tersyüz, Tüm dünyada beğeni topladı ve animasyonuyla Oscar kazandı. Bu nedenle yakın zamanda duyurulan devam filmi de merakla bekleniyordu.

Pixar bugün Inside Out 2’yi duyurdu ilk fragman bizi bir araya getirdi. Fragman bize tanıdık karakterleri gösterirken aynı zamanda yeni sansasyon “Anksiyete”ye de ilk bakışı yaşattı.

Inside Out 2 fragmanı:

Inside Out 2’nin konusu:

Inside Out 2, tıpkı ilk filmdeki gibi Riley Karakterin beynindeki duyguların maceralarını anlatacak. Ancak bu kez Riley’yi çocuk olarak değil, daha büyük bir çocuk olarak göreceğiz. Farklı bir şehre taşınan Riley, bulunduğu ortama uyum sağlayamayacak ve kendini duygusal açıdan sıkıntı içinde bulacaktır. Başta Amy Poehler’in seslendirdiği “Joy” olmak üzere beynindeki pek çok duygu, Riley’nin sorunlarıyla baş etmesine yardımcı olmaya çalışacaktır.

Inside Out 2 ekibi:

Inside Out 2’nin yönetmen koltuğunda oturuyor Kelsey Mann oturma. Senaryo Meg Le Fauve O yazıyor. LeFauve aynı zamanda ilk filmin senaristleri arasındaydı. Ses ekibi ayrıca Amy Poehler, Phyliss Smith, Mindy Kaling, Kaitlyn Dias, Tony Hale, Lewis Black, Diane Lane ve Maya Hawkegibi tanıdık isimlerle doludur.

Inside Out 2’nin çıkış tarihi:

Pixar, Tersyüz 2 14 Haziran 2024’tesinemalarda gösterime gireceğini duyurdu.

sarikamishaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu