Haber

Saldırıya uğradığı iddia edildi! İzmir’de öldürülen taksicinin avukatlarından açıklama

İzmir’de taksi şoförü cinayeti gündemdeki yerini koruyor.

İki çocuk babası Oğuz Erge’nin katiliyle ilgili sosyal medyada iddialar ortaya atıldı.

Erge’nin ailesinin avukatları tarafından yapılan ortak açıklamada, faile ilişkin adli sürecin yakından takip edildiği belirtildi.

İl Emniyet Müdürlüğü ve İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın soruşturma sürecinin titizlikle yürütüldüğü açıklandı.

“Haber gerçeği yansıtmıyor”

Öte yandan bazı sosyal medya hesaplarında failin cezaevinde saldırıya uğradığı ve ağır yaralandığı belirtildi:

“Bu paylaşımlar ve haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Müvekkillerimiz bu tür haberlere ne kadar maruz kalırsa o kadar acı çekerler. Müvekkillerimizin tek beklentisi failin hak ettiği en ağır cezayı almasıdır.

“Hakaret içeren paylaşımlar hakkında soruşturma başlatılacak”

Resmi makamlar ve tarafımızdan yapılan açıklamalar dışındaki haber ve paylaşımlara itibar etmemenizi önemle rica ederiz. “Ayrıca bazı sosyal medya hesaplarında Oğuz Erge ve ailesine yönelik hakaret içeren paylaşımlara ilişkin adli sürecin başlatılması için gerekli işlemler yapılacaktır.”

Ne oldu?

Taksi şoförü Oğuz Erge, kapüşonlu ve cerrahi maskeli Kanıt Aysal’ı (19) alarak, 31 Ocak günü saat 03.30 sıralarında Buca Gediz İlçesi’nden Gaziemir’e gideceğini belirtti.

Taksi Gaziemir Belediyesi yakınlarına geldiğinde Aysal’ın arka koltuktan tabancayla 3 el ateş etmesi sonucu ağır yaralanan Erge, kaldırıldığı İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Erge ve aracındaki para ve eşyaları alarak kaçan şüpheli, polisin 70 güvenlik kamerasının kaydettiği yaklaşık 110 saatlik görüntüleri incelemesinin ardından Buca’da saklandığı adrese düzenlenen operasyonda yakalanarak tutuklandı. Olay yerinde ve çevresinde.

Araç içi kameranın olay öncesi, anı ve sonrasında yaşananları kaydettiği ortaya çıktı.

haber-merzifon.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu