Haber

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı İnan, CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Tugay’ı eleştirdi.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı gösterdiği Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay hakkında şunları söyledi: “Karşıyaka’da tek bir maddelik eylem gerçekleştirmedi, ekonomiyi ne kadar israf ettiğini ve Bölgenin kaynakları.” “Doğru biliyoruz.” söz konusu.

İnan, İzmir’in Kemalpaşa ilçesindeki bir restoranda düzenlenen vefa yemeğinde AK Parti’de görev yapan yönetici ve üyelerle bir araya geldi.

Kemalpaşa’nın son 5 yılda çok fazla zaman kaybettiğini belirten İnan, CHP yönetimi nedeniyle ilçenin 25 yıl geriye götürüldüğünü, vatandaşların belediye hizmetleri açısından mağdur edildiğini belirtti.

İnan, 31 Mart’taki seçimi kazanarak Kemalpaşa’nın hizmet açığını kapatmak istediklerini belirterek, “Cumhurbaşkanımız size çok güveniyor. Cumhurbaşkanımızla ne zaman İzmir’i konuşsak bana Kemalpaşa diyor. Cumhurbaşkanımızın buna olan sevgisine inanıyorum.” güzel ilçe, Kemalpaşa halkı.” “56 günü omuz omuza geçirerek tüm önceliğimizi belediye başkan adayımıza vermeliyiz.” dedi.

AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ’ın şehrin tüm sorunlarını bildiğini belirten İnan, hem İzmir’de hem de Kemalpaşa’da seçimleri kazanmak istediklerini söyledi.

CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’ı açıkladığını hatırlatan İnan, şöyle konuştu:

“Açıkladıkları ismin Karşıyaka’ya bir şey yapmadığını, ilçe ekonomisini ve kaynaklarını ne kadar çarçur ettiğini de biliyoruz. İşçinin maaşını bile ödeyemeyen bir belediyecilik anlayışını yönettiğini de biliyoruz. ve Karşıyaka’daki emekçiler. İzmirli vatandaşlarımız, Cemil Tugay, Karşıyaka’ya” Bunu yaşadığı başarısız dönemden çok iyi biliyor. Aslında CHP’de büyükşehir belediye başkanlığı adaylığı bu kadar başarı ile ölçülmüyor. Bugün kongrelerde CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e destek verdiği için büyükşehir adayıdır. Vefa ödeyecekleri bir durumdu. Ama İzmir kendi partisi içinde “Asla dengesini taşıyacak bir şehir değil.”

İnan, 2023’te olduğu gibi İzmir’de ve Türkiye genelinde yapılacak seçimlerde Cumhur İttifakı’nın galip geleceğini belirtti.

AK Parti İl Lideri Bilal Saygılı, Cumhur İttifakı olarak Kemalpaşa Belediyesi’ni kazanmak istediklerini ve bunun için çok çalışacaklarını belirtti.

AK Parti Kemalpaşa Belediye Başkanı adayı Galip Atar da Cumhur İttifakı olarak Kemalpaşa’da seçimi kazanmak için haftanın 7 günü 24 saati çalıştıklarını, ilçede birçok önemli projeyi hayata geçirmek istediklerini belirtti.

Toplantının ardından İnan, Saygılı ve Atar, Kemalpaşa’daki esnafı ziyaret ederek seçimlere destek istedi.

balcova-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu