Haber

AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkanı Adayı Aziz Yeniay, saldırı sonrasında yaralanan Ebru Güneş’i ziyaret etti.

AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkanı adayı Aziz Yeniay, Küçükçekmece’deki saldırı sonrası yaralanan Ebru Güneş’i hastanede ziyaret etti. Yeniay, “Durumu ciddi olmasına rağmen yaşıyor. Şunu söyleyeyim, eğer bir gelişme olmazsa operasyon devam etmeyecek. Yani umut var. O umut için dua ediyoruz.”

Küçükçekmece Belediye Başkanı adayı Yeniay, seçim kampanyası sırasında saldırıda ağır yaralanan Ebru Güneş’i hastanede ziyaret etti. Hastane girişinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yeniay, “Ortalığı karıştırmaya, ortalığı karıştırmaya yönelik bir olay var ama emniyet güçlerimizin en kısa sürede faillerini bulacağına inanıyorum. Peki ne oldu?” niyet burada, sosyal medyada şurada burada bir takım bilgi kirliliği dolaşıyor arkadaşlar sabırlı olalım güvenlik güçlerimiz var gücüyle çalışıyor o nedenle şunu belirtmek isterim bir insan nasıl olur Yoksa bir terör örgütü, kar maskeli, uzun namlulu silahlar kullanan 3-4 kişi mi olay yapıyor? İlk baktığımızda tablo bu. Dolayısıyla bizim argümanımız sadece buna yönelik. kolay bir açıklama olsun. O yüzden şu anda olayı çarpıtmayalım. Bugün tek dileğimiz kızımızın iyileşmesi ve hayati tehlikeyi atlatmasıdır. Onun için dua edeceğiz. Tüm vatandaşlara dileklerimizi iletiyoruz. Küçükçekmece ve İstanbul halkına geçmiş olsun. Çünkü bu tür olayları biliyoruz. Terör dediğimiz şey kaygı ve panikten beslenir. Buna itibar etmeyeceğiz, korkmayacağız. Kararlılıkla sahada olacağız. Amaç ne olursa olsun hiç kimse değerli değildir. Dolayısıyla bu anlamda bugün bir demokrasi şöleninde kampanya yürütürken böyle bir olayla karşı karşıya kalmak gerçekten üzüntü vericidir. Tüm milletimize geçmiş olsun diyor, kızımıza acil şifalar diliyorum. İnşallah doktorlarımız bir an önce kurtarır. Bugün tek dileğimiz bu. “Başka bir gündemimiz yok” dedi.

“Durumu ciddi, ameliyatı devam ediyor”

Hastaneden çıkarken Ebru Güneş’in durumu hakkında bilgi veren Yeniay, “Durumu ciddi olmasına rağmen yaşıyor. Şunu söyleyeyim, bir gelişme olmazsa operasyon devam etmeyecek. Yani umut var. Dua ederek o umudu bekliyoruz, Allah’ın izniyle iyileşecek.” “Çünkü bugün tek gündemimiz var o da kızımızın yaşaması. Ona acil şifalar diliyorum. Rabbimden Türk halkını ve ailesini bağışlamasını diliyorum” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu