Teknoloji

Apple Önümüzdeki Hafta Sürpriz Bir Etkinlik Düzenleyeceğini Açıkladı: Neler Tanıtılacak?

Apple, eylül ayında bir etkinlik düzenleyerek iPhone 15 ailesini ve yeni Apple Watch’ları tanıttı. Ayrıca teknoloji devi geçtiğimiz haftalarda yeni nesil Apple Pencil’ı da karşımıza çıkarmıştı. Bugün şirketin yeni bir faaliyete başlayacağı açıklandı.

Apple, 30 Ekim Pazartesi günü orijinal bir etkinlik düzenleyeceğini duyurdu. Korkunç Hızlı“adlı etkinlik online olarak gerçekleştirilecek.

Apple etkinlikte yeni Mac modellerini tanıtacak

Henüz kesin bir bilgi olmasa da büyük ihtimalle Apple bu sanal etkinliğe katılacak. yeni Mac modelleri sizleri bizimle buluşturacak. Şirketin etkinlik davetiyesinde Apple logosu bulunan Mac’lerdeki belge yöneticisi Bulucu Logosuna dönüştüğü görülüyor. Bu da Mac’in tanıtılacağını doğruluyor.

Bloomberg’den Mark Gurman da yakın zamanda şirketin Mac odaklı bir etkinlik düzenleyeceğini paylaştı. Söylentilere göre şirket, yenilenen 24 inçlik iMac’ini duyuracak. Öte yandan yeni MacBook Pro modellerini de göreceğimiz söyleniyor. Yeni bilgisayarların M3 çipiyle donatılma olasılığı da var. Şirketin faaliyete “korkutucu hızlı” anlamına gelen “Korkunç Hızlı” adını vermesi muhtemelen yeni işlemcilerin habercisi. Detayları etkinlikte göreceğiz.

Apple’ın “Scary Fast” etkinliği 30 Ekim’i 31 Ekim’e bağlayan gece gerçekleşecek 03.00 CET’de gerçekleştirilecektir. Etkinlik YouTube ve Apple.com üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

iznikajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu