Haber

Bodrum FK Play-Off’taki Yerini Güçlendirmek İstiyor

Fırat AKAY/BODRUM,

1. Lig’de son 5 karşılaşmanın 4’ünü kazanarak 38 puanla dördüncü sırada yer alan Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Play-Off’taki yerini güçlendirmek istediklerini söyledi. En önemli rakiplerinden Sakaryaspor’u bu hafta cumartesi günü ağırlamaya hazırlanan Bodrum grubunda İsmet Taşdemir, “Play-Off’taki yerimizi sağlamlaştırma kaygısı taşıyoruz. En kötü ihtimalle mağlubiyeti yeniden yaşamak istiyoruz” dedi. Geçen yıl yaşadığımız heyecanı yaşadık.”

Zorlu bir rakiple mücadele edeceklerini ancak zorluklara karşı mücadele etmeyi öğrendiklerini belirten Taşdemir, “Galibiyet serimiz var ama lig her geçen hafta daha da zorlaşıyor. Ligin gidişatı bizim için çok farklı. Biz ve her takım için. Özellikle Eyüpspor’un bu ligde Giresun’a puan kaybetmesiyle birlikte, “Her şeyin olabileceğini bir kez daha gördük. Dolayısıyla bu ligde var olmaya çalışıyoruz. Şampiyonluk yarışı bizim için erken, biraz daha gerçekçi bakıyoruz. Play-Off’taki yerimizi sağlamlaştırmaya çalışıyoruz” dedi.

“Yarışa alttan takımlar geldi, yarışa Boluspor da eklendi” diyen Taşdemir, “Diğer haftalarda sürpriz bir takım da atılım yapabilir. Evimizde üst üste 2 maç oynuyoruz. Zor maçlar bunlar, Sakarya iyi bir takım ve her sene şampiyonluk peşinde koşan bir takım. Her maç bizim.” Ekibimiz için zorlu zorluklarla başa çıkmayı öğrendik ve daha da gelişmeye devam edeceğiz. Her skora açık bir maç olacak. Umarım her şeyi doğru yaparız ve kazanan taraf oluruz. Kenan hem sakat hem de cezalı. Süleyman Özdamar’ın sakatlığı var ve 3-4 maç yanımızda olmayacak. “Diogo da sakat ve 3-4 hafta aramızda olmayacak” dedi.

EGE ÇOK MUTLU

Bodrum FK’nın genç yeteneği Ege Bilsel, “Yuvaya döndüğüm için çok mutluyum, gençlik seviyesinden bu yana bu kulüpteyim. Kendimi kanıtlayıp Antalya’ya gittim. Tekrar buraya geldim. Çok iyi bir takımız. Süper Lig’e çıkmaya çalışıyoruz ve buna inanıyoruz. Çok iyi oynuyoruz.” “Maçımız var, umarım Sakaryaspor’u yeneriz ve yolumuza devam ederiz” dedi.

Maçın hazırlıklarını Yalıçiftlik İsmail Altındağ Tesisleri’nde sürdüren yeşil-beyazlı ekipte sakatlıkları bulunan Kenan Özer, Süleyman Özdamar ve kaleci Diogo Sousa, karşılaşmada forma giyemeyecek.

hafik-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu