Haber

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Gölcük Belediyesi Her Koşulda Depremzedelerin Yanında

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Hatay’daki Defne Devlet Hastanesi’nin açılışına katıldı.

Defne Devlet Hastanesi’nin açılışına katılan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, depremin olduğu ilk günden bu yana depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması için yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Kısa sürede tamamlanan hastane, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen törenle hizmete açıldı. Önder Sezer, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile birlikte incelediği 300 yataklı, 80 ağır bakım yataklı ve 12 ameliyathaneli Defne Yeni Devlet Hastanesi’nin hayırlı ve güzel olmasını diledi.

BAŞKAN SEZER DEPREM MAĞDURLARIYLA SOHBET ETTİ

Başkan Sezer daha sonra Gölcük Belediyesi ekiplerince Hatay’da devam eden yardım ve hijyen çalışmalarını yerinde inceleyerek gruplardan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Depremin ilk günlerinden itibaren Gölcük Belediyesi ekiplerinin Defne’de devam eden sıcak yemek dağıtımlarına destek veren Sezer, çadır ve konteyner kentleri gezerek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haber-lapseki.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu