Yaşam

Seferihisar’da Deniz 25 Metre Geri Çekildi!

Türkiye’nin gözü kulağı Kahramanmaraş ve çevresindeyken bu kez üzücü bir haber İzmir’den geldi. Seferihisar’da bulunan ” Sığacık“Deniz çekildi. 25 metrelik çekilme, tsunami ve vatandaşlar deprem korkusuoluşturuldu.

Edinilen bilgiye göre Sığacık’taki çekilme yer yer adacıkların oluşmasına neden oldu. Ayrıca iskele artık arazinin bir kısmıolmuş.

İşte Sığacık’tan bazı görüntüler:

Araştırmalarımız sonucunda İzmir’de ürkütücü bir durum. değil sonuca ulaştık. Çünkü Sığacık, geçmişte su çekimlerine ev sahipliği yapan bir bölgeydi. Bunun çeşitli nedenleri vardı. 30 Ekim 2020’deki büyük İzmir depremi sonrasında yaşanan tsunami de bu su çekilmesine eşlik etti. yapacak hiç bir şey yok.

Türkiye’nin en bilinen meteoroloji forumu “Hava Forum”, Sığacık’ta yaşanan olayla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, ” Rüzgarın uzun süre aynı yönde esiyor Sonuç olarak, bu tür para çekme işlemleri meydana gelebilir. Geçmişte de benzer durumlar oldu, bu normal bir durum, kamuoyunu paniğe sevk edecek başka açıklamalar da var. güvenilmemeli‘ ifadeleri kullanıldı.

Air Forum’un açıklaması şu şekilde:

Geçmiş bir çekim sırasında drone kamera ile kaydedilen görüntüler:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu